skip to Main Content
5 Mobiltips För Musikälskaren

5 mobiltips för musikälskaren

Mobilen är en fantastisk uppfinning. Du kan ta med dig mobilen överallt och enkelt ha tillgång till både favoritlåtar, spellistor och användbara appar. Vare sig du främst lyssnar på musik eller även spelar ett instrument har du stor nytta av din mobil.

1# Skydda din mobil

Skydda mobilen genom att köpa ett riktigt bra mobilskal. Eftersom mobilen är med dig överallt, under vardagen, på fester och på träningspasset, är det klokt att ge skalet lite extra omsorg. Idag kan nästan ett mobilskal ses som en accessoar, så det kan vara roligt att faktiskt ha flera skal – ett för vardagen, ett för fest och ett tredje för riktigt speciella tillfällen. Köp ditt skal till Samsung S20 Ultra och iPhone och alla andra märken hos Teknikdelar.

2# Satsa på bluetoothhörlurar

Bluetoothhörlurar är verkligen smidiga och sköna att använda. Ingen sladd att bry sig om. Du kan röra dig precis som du vill. Om du tränar mycket är bluetoothhörlurar särskilt bra. Du kan springa, hoppa och röra armarna hur mycket du vill, utan att det påverkar din mobil eller dina hörlurar. Lyssnarupplevelsen blir så mycket större. En annan fördel med bluetoothhörlurar är att du kan träna till träningsfilmer på YouTube i hemmet utan att någon annan hör musiken och instruktören. Du sätter på filmen på din dator eller surfplatta och låter ljudet gå genom dina bluetoothhörlurar. Eller så sätter du på en bra spellista på mobilen och dansar loss.

3# Noter

Om du spelar ett instrument finns det idag appar där du kan ha musiken. Ha appen både på mobilen och surfplattan. Om du ska spela och sjunga behöver du bara ta fram låten på appen, sedan kan du med en pedal trycka fram nästa sida. Enkelt och smart. Om du är på en fest eller hälsar på några vänner och ser en gitarr, så kan du bara ta fram mobilen och börja spela.

4# Stämma dina instrument

Om du spelar ett instrument som behöver stämmas, som en gitarr eller fiol, så kan du ha en app på mobilen som hjälper dig att stämma korrekt. Vissa personer har ett perfekt gehör och stämmer med hörseln, medan många tycker att det kan vara riktigt svårt. Då är en app en god vän som du har med dig överallt.

5# Spellistor

Det är skönt att kunna skapa spellistor. Om du tränar kan du göra spellistor utifrån olika pass, så att musiken och motionen följs åt. Glöm inte att skydda mobilen med ett bra skal när du tränar.

Total